Praktische informatie

DATUM & LOCATIE

Woensdag 29 september 2021

Van der Valk Hotel te Breukelen is eenvoudig te bereiken. De eventlocatie is gelegen direct naast de snelweg A2 (Utrecht- Amsterdam), bij afslag nummer 5. Op twee minuten loopafstand bevindt zich het treinstation NS Breukelen. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig en deze zijn gratis voor gasten.

Adres
Stationsweg 91
3621 LK  Breukelen
Nederland

COVID-protocol – Testen voor Toegang
Vanaf 25 september gaat de 1,5 meter afstandsmaatregel vervallen en dien je o.a. bij het betreden van een horecagelegenheid, bioscoop, theater en eventlocatie een coronatoegangsbewijs (via de CoronaCheck-app) met geldige QR-code te kunnen tonen. Dit houdt in dat er bij de ingang van het Van der Valk Hotel te Breukelen aan alle gasten om een geldige QR-code plus een geldig ID- bewijs wordt gevraagd, waarmee je kunt aantonen dat je gevaccineerd, genezen, of negatief getest bent. Eenmaal binnen vervalt dan de 1,5 meter afstandsmaatregel en tref je uitsluitend gasten met een geldige QR-code.
Indien je nog geen geldige QR-code hebt in de CoronaCheck-app, dan is het mogelijk om een testafspraak maken via www.testenvoortoegang.org. Kies dan voor ‘zakelijke bijeenkomst’- zonder evenementencode. De testuitslag mag niet ouder zijn dan 24 uur.

Kijk voor meer info en meestgestelde vragen op: https://coronacheck.nl/nl/

TARIEVEN

Heb je een betaald abonnement op AG Connect? Dan profiteer je van een korting!

Abonnee

  • € 399,- excl. BTW
    (€ 482,79 incl. BTW)

Bezoeker

  • € 499,- excl. BTW
    (€ 603,79 incl. BTW)

DOELGROEP

Deze dag is bedoeld voor iedereen die binnen zijn of haar organisatie meer wil halen uit data of dit wil faciliteren. Dit alles vanuit het IT-perspectief.